Supplementen

Welkom bij uw natuurvoedingswinkel www.derozemarijn.be

Ijzer van Mannavital

 

IJZER PLATINUM

 

Draagt door ijzer en de B-vitamines foliumzuur, B6 en B12 bij tot de normale vorming van rode bloedcellen en tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid - draagt door ijzer bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam - draagt door ijzer, koper en de vitaminen B12 en C bij tot een normaal energieleverend metabolisme.

 

Astaxanthine van Mannavital

 

ASTAXANTHINE

 

Met vitamine E die bijdraagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress door vrije radicalen

 

Jodium van Mannavital

 

JODIUM

 

Draagt bij tot een normale productie van het schildklierhormoon en tot de normale werking van de schildklier - draagt bij een normaal energieleverend metabolisme - draagt bij tot een normale functie van het zenuwstelsel en een normale geestelijke functie - draagt bij tot de instandhouding van een normale huid.

 

Chlorella van Mannavital

 

CHLORELLA

 

Verhoogt het energiepeil en helpt bij tijdelijke vermoeidheid - ondersteunt de zuivering van het organisme - draagt bij tot de bescherming van cellen tegen vrije radicalen - ondersteunt het immuunsysteem - draagt bij tot da regeneratie van cellen - heeft een positieve invloed op de suiker en cholesterolspiegel !!

 

Kyolic van Mannavital

 

KYOLIC

 

Draagt bij tot: de normale werking van het hart - de instandhouding van een normaal cholesterol-, triglyceriden- en homocysteïnegehalte - de instandhouding van een normale leverfunctie - de normale werking van het immuunsysteem - de weerstand tegen tijdelijke stress en de antioxidante bescherming van het lichaam.

 

Curcuma van Mannavital

 

CURCUMA

 

Curcuma-: draagt bij tot soepele spieren en gewrichten. Bevordert de spijsvertering en de vertering van vetten. Ondersteunt de lever- en galwerking. Helpt als antioxidant beschermen tegen vrije radicalen. Draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem.

 

Maca van Mannavital

 

MACA

 

Maakt de vrouw meer vrouw en de man meer man - verhoogt de levenslust en vitaliteit van man en vrouw - ondersteunt tijdens de overgang - geeft meer geestelijke en lichamelijke energie.

Al in de tijd van de Inca's werd het bijzondere knolgewas maca of de 'Peruviaanse ginseng' ingezet om het energiepeil te verbeteren en vooral om het vrouwelijke en mannelijke systeem maximaal te ondersteunen. Zoveel eeuwen later is de gunstige werking van de macawortel ook gedocumenteerd en kan het kwaliteitsextract MACA PLATINUM in eerste instantie ingezet worden om de rijpere vrouw en man meer levenslust te geven.